Meer resultaten voor analyse

analyse
analyse VRT Taal.
analysen minder gebruikelijk. Samenstellingen met analyse worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Maar, met i.: Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media.
analyse Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
analyse van de situatie 254. De hierna beschreven analyse behandelt een aantal belangrijke punten. Tels sont les principaux points qui seront développés dans l analyse qui suit. ten tweede de individuele analyse van bepaalde gevallen. Le deuxième provient de l analyse individuelle de certains cas.
Staalname en analyse Vlaco.
Aan het einde van de rit wordt door Vlaco per analyse een gedetailleerd beoordelingsrapport opgemaakt en verstuurd naar de producent. Hierop kan de producent terugvinden of alle analyses voldoen aan de normen maar tevens geeft het rapport informatie over de samenstelling die nuttig kan zijn voor afnemers.
Data Analyse Info Whitepapers Leveranciers Marqit.nl.
Het doel van datamining is door middel van analyse op bestaande data voorspellingen te kunnen doen voor de toekomst en het verleden uit te kunnen leggen. Door middel van datamining kunnen data analyse processen worden ingericht. Moderne tools ondersteunen dit soort processen door grote delen te automatiseren.
De Ondernemer Stappenplan bedrijfsanalyse: Een interne analyse.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op de websites en apps van DPG Media die aansluiten op jouw interesses.
Onderzoek analyse 2 IPARC.
Kunsthistorische research kan de herkomst van een schilderij achterhalen. Non-destructieve analyses zoals röntgenanalyse waarbij de aanwezigheid van specifieke stralenabsorberende pigmenten zoals loodwit wordt vastgesteld, infra-rood analyse waarbij onzichtbaar IR licht diep in de donkere verflagen doordringt en ondertekeningen en dus een tekenstijl zichtbaar maakt en ultra-violet-fluorescentie waarbij onzichtbaar UV licht bepaalde pigmenten doet oplichten en daardoor een indicatie geeft omtrent de aanwezige substanties kunnen belangrijke aanwijzingen geven.
Analyse I Wina's' Examenwiki.
Het vak Analyse I is sinds 2007-2008 in de handen van professor Johan Quaegebeur. Hij maakt graag eens grappen vooral als voetnoten in zijn cursus, af en toe wat minder vrouwvriendelijk maar nooit slecht bedoeld. De lessen verlopen niet op de klassieke manier zoals bij de andere vakken.
Minerale analyse Voedingsmiddelenanalyses Brussel Economie en Werkgelegenheid.
Particulieren en verenigingen. Ambulante verkoop voor niet-commerciële doeleinden. Gecombineerde vergunning en arbeidskaart voor werknemers. Analyse van producten van dierlijke oorsprong. Analyse van producten van plantaardige oorsprong. Instrumentele analyse met behulp van gaschromatografie. Instrumentele analyse met behulp van vloeistofchromatografie. Beschermde geografische aanduidingen.

Contacteer ons